Illuzion: LANemmen 11

LANemmen 11 "The Christmas edition" 27 t/29 december 2004


Deze keer niet een volledig verslag van LANemmen, daar we niet de hele LAN
hebben kunnen bezoeken. Net als de vorige keer was het Illuzion Netwerk weer
gehuurd. LANemmen zou deze keer 150 personen groot worden.

Inderdaad toen we dinsdagavond arriveerden zaten deze mensen er ook.
De zaal enorm vol.

Maandagochtend was UndiFineD al naar de LAN toegebracht voordat ik ging werken. Het dorpshuis was al open en de zaal al helemaal ingericht en klaar voor het event. De zaal is mooi aangekleed met kerstverlichting aan het plafond en een enorme kerstboom Ook is de indeling deze keer anders gekozen, waardoor er nog meer mensen in de grote zaal kunnen zitten.

Ook is de 2de zaal er bij getrokken en deze zit ook stampvol de dinsdagavond. De gezelligheid en de sfeer zitten er goed in. Snel de computer opgebouwt en gamen maar!

Wat rondvragen levert op dat LANemmen als vanouds weer flex verloopt, CHILL en VET zijn de opmerkingen van de Crew. Wel is er een kleine stroomstoring geweest. De hoofdzekering heeft het niet kunnen houden en daardoor was er 1 fase uitgevallen. UndiFineD geeft zelf ook aan dat LANemmen geen bijzondere problemen heeft gehad en dat het weer naar behoren draait. Voor zover het zo gezegt kan worden is er als vanouds 1 of 2 keer een stroomuitval. Iets waar door de deelnemers niet moeilijk over word gedaan.

Net als de vorige editie is er gedurende het hele event weer gratis koffie en thee volop verkrijgbaar en staat er 's morgens ook een ruim ontbijt klaar. Nog altijd kost deze LAN slechts 25 Euro voor het full event. Een op zich goedkope LAN maar wel een enorme kwaliteit.

De dinsdagavond verloopt verder prima. LANemmen maakt het ook op de 11de editie weer waar. Een LAN waar het gezellig is, alles rustig en netjes verloopt, kortom weer prima voor elkaar. Ook word er weer flink gebruik gemaakt van de aanwezige catering en ook is de jonge dame er weer die weer heel wat tosti's klaar maakt voor de deelnemers.

Woensdagochtend er vroeg weer af, zo weinig mogelijk missen natuurlijk. Een aantal tafels zijn al weer leeg. Echter is het nog druk genoeg en word er nog volop gegamed en gedownload. Het netwerk houdt het prima, er worden geen vreemde dingen gerapporteerd. Een aantal mensen ruimen op en vertrekken moe en voldaan weer naar huis.

Zo loopt de woensdag verder door en langzamerhand word er begonnen met het opruimen van de zalen. Dit verloopt voorspoedig. Eerste vragen bij de crew levert op dat zei dit weer een zeer goede editie vonden van de LANemmen LANparty, een mening die wij ook zeker met hun delen

Eindconclusie:
Lanemmen blijft goed gaan, elke editie word beter, gezelliger en sneller! De enige minpunten die we kunnen noemen is dat toch elke editie de stroom af en toe eens uitvalt. LANemmen zal deze zomer hun eerste keer "MEGA" gaan, een LANparty voor ongeveer 400 deelnemers! De organisatie zit goed in elkaar zoals elke editie en ook hebben de compo's goed gelopen! LANemmen! ga zo door, ook de volgende editie zullen we er weer bij zijn! LANemmen is en blijft
een aanrader en deze LAN is nu van een dermate kwaliteit dat deze ook de moeite loont om van verder weg dit event te gaan bezoeken!